• Kronikus vashiány.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

          A lányom, 37 éves, az első gyermeke születése óta / 1996 / vas hiányban szenved. Amerikában él, ott fel irtak valami tablettát, amit rendszeresen szed, de az utobbi időben nagyon fáj a gyomra tőle. Az orvosa most a Béres cseppet ajánlotta. A kérdésem: melyik az a csepp, ami erre a panaszra a legjobb hatással lenne?

          Válaszát várva, köszönettel

          Scherhof Mária

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vashiány témában

        Üdvözlöm!

        Amennyiben a vaspótlást folytatni kell és az eddig szedett gyógyszer okozza biztosan a panaszokat, akkor megpróbálhat más vaskészítményre váltani. A gyomorpanasz hátterében viszont egyéb okokat (pl. fekély) mindenképpen ki kell zárni, hiszen akkor sem a készítményváltás, sem egyéb vitaminok szedése nem fogja megoldani a problémát. Amennyiben nincs más készítmény, úgy a Béres csepp megpróbálható.

        Üdvözlettel: Dr. Miltényi Zsófia


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-01 18:54:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 20:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: