• Vérlelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni,hogy mi lehet az oka annak,hogy a Neutrofil 76,2 és Lypmfocita 18,9, 2oo9 februárban , ugyanez 2009 januárban neutrofil 75,6oo Lymfocita , 18,3o 2008 szept-ben neutropil 66,8 Lymfocita 24,1 tehát akkor jó volt. 2009 januárban a háziorvosnál voltam és azt mondta,hogy nem kell vele foglalkozni. Most 2009 febr-ban kórházba voltam anginám volt de 2008 májusban infarktusom volt és biztonság kedvééért a kórházba tartottak. Most megkatéterezték a szivemet de nem találtak semmit. A vérvételi eredményről sem mondták,hogy próbéléma lenne csak én hasonlitottam össze az elözővel. Kell-e foglalkozni bár folyamatos de nem jelentős változással? Illetőleg -e lehet-e ráktól? 2006 jan-ban nyirokmirigyrákom volt a hátamba kioperálták és azóta sincs semmi problámám, rendszresen járok az Onk Intézetbe konrollra 2008 okt-ben csinálták hasi és mellkasi CT-t.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Üdvözlöm!

        A neutrophilek és lymphocytak aránya a vérben nem kórjelzője daganatos betegségek kialakulásának. A neutrophilek jelentős emelkedése leggyakrabban bakterialis fertőzésekben figyelhető meg. Az ön értékei nem mutatnak kóros eltérést, normális esetben is van ekkora ingadozás.

        Üdvözlettel: Dr. Miltényi Zsófia haematológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 14:48:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: