• Mire utal ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2006.évben elvégzett laborvizsgálat a PLT értéket 191.00G/1-ben,2008 augusztusban 392.00G/1-ben,2oo8 októberben 424.00G/1-ben rögzítette. A változás komoly figyelmeztetés -e valamire.Ha igen mire ? Tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Üdvözlöm!

        A vérképben van-e egyéb eltérés? (Htc, Hgb?). A vérlemezkék számának a növekedése mögött  több ok lehet. Lehet gyulladás, fertőzés (akut vagy krónikus) következménye, de utalhat valamilyen hematológiai betegségre. Fontos van-e egyéb tünet, nagyobb-e a lép? Van-e vérszegénység?

        Tisztelettel: dr Miltényi Zsófia haematológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-13 09:08:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 07:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: