• Thrombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 41 éves vagyok, homozygota Leiden mutációm van,terhességem alatt a Honvéd Kórházba jártam havonta. Kérdésem az lenne, hogy most a kislányom 4 éves, kell e vérvételt nála csináltatnom, vagy az már biztos,hogy ő heterozygota? Ha kell ,akkor ezt hány éves korában és hol javallott csináltatni?A másik dolog,hogy nagyon figyelek az étkezésére mert nem mertem neki vitamint adni a téli időszakban mert sokban van K vitamin és annak van szerepe a véralvadásban, kell ettől tartanom, vagy adhatok neki bármilyen vitamint? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a leiden témában

        Kedves Levélíró! Ha nincs és nem volt tünete, nem kell neki megszorítás! Ha zavarja, vagy érdekli mit örökölt trombózis hajlamra, szerintem idővel meg tudja beszélni a házi gyermekorvossal, hogy nézessenek egy labort nála, de nincs benne semmi sürgető.


        Kérdés: 2017. november 13., 18:08; Megválaszolva: 2017. november 13., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: