• laborlelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeretném megkérdezni, hogy a mellékelt laborleletem ezen részével van-e nagy probléma, aggódnom kell-e a kicsit alacsonyabb MPV szám miatt, szükség van-e további vizsgálatokra.( a laborleletem többi részén kicsit magas a koleszterinszintem, és a klorid 107 lett 106 helyett) Köszönettel: RI

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a MPV témában

        Kedves Levélíró! Nem sem a klor sem az mpv nem jelent semmit. Ha a koleszterin magas, 3 hónapig diéta, ha amellett is, akkor javasolt zsírsavcsökkentő háziorvosával megbeszélve.


        Kérdés: 2017. július 23., 11:10; Megválaszolva: 2017. július 25., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: