• Zöld foltok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz,hogy körülbelül egy éve minden ütés és nyomás nélkül kisebb-nagyobb kék zöld lila foltok jelennek meg a lábam különböző területein. Amit tudni kell hogy álló munkát végzek napi 12 órában. Érdeklődnék,hogy mitől lehet illetve forduljak e orvoshoz? Tisztelettel: Tíüea

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a foltok témában

        Kedves Levélíró! Érdemes igen kivizsgálni, nincsen e véralvadási eltérés a háttérben. Vérlemezke számszeri vagy funkcionális eltérés, véralvadási defektus. Fiatal nőknél Willebrand betegség is kizárandó. Keresse fel háziorvosa segítségével a területi belgyógyászatot vagy hematológiát.


        Kérdés: 2017. július 19., 19:35; Megválaszolva: 2017. július 24., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: