• Microblading von Willebrand-al

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Szeretnek Microblading technikaval keszult szemoldokot tetovaltatni, de fenntartasaim vannak a meglevo von Willebrand verzekenysegem miatt. A verzekenyseget kockazati tenyezokent emlitik egy ilyen kezelesnel. A kerdesem az lenne, hogy ez mennyiben jelent problemat szamomra? Teljesen kizart a kezeles vagy faktorkeszitmeny beadasa lenne a javasolt elotte? Eddig anyajegy eltavolitasom volt, amit megelozoen kaptam faktor keszitmenyt. Koszonettel: Hajni

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a Microblading von Willebrand-al témában

        Kedves Hajni! Sok mindentől függ ez. A vérzékenység fokától például. Szerintem meg kellene beszélni konkrétan az Önt ismerő kezelőorvossal. Én egyébként nem biztos, hogy csinálnám.


        Kérdés: 2017. június 28., 09:43; Megválaszolva: 2017. június 28., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: