• Limfóma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Ismét én vagyok,aki mindig kérdez.Azóta sincs sok változás,a nyirokcsomóim még mindig duzzadtak a kulccsontom felett ill.a nyakamon,a mandulám is duzzadt.A mandulám nagysága néha változik,ritkábban fehér folt van rajta,aztán eltűnik.A csomók közül a nagy picit nehezebben volt tapintható,sajnos én megnyomkodtam és most megint nagyobb picit.Kiütések is vannak mindig a mellkasom és hasam környékén,olyanok,mint a szúnyogcsípés,de sosem viszketnek,1-2 nap alatt múlnak.Barátnőmön is szintén van még mindig duzzadt nyirokcsomó.Sajnos már olyan szinten aggódom,hogy rámegy a mindennapjaimra,már 9 hónapja.Ha ez rosszindulatú betegség lenne,más jele is volna?

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! Szerintem ennek a levélen keresztüli találgatásnak látatlanban nincs sok értelme. Két embernek már említettem nincs egyszerre kialakuló limfomája és kész. Ez feltehetően infektav. Menjenek el mindketten infektológushoz, belgyógyászhoz, hematológushoz, amig meg nem nyugszik, mert őrlődni hónapokig nem érdemes.


        Kérdés: 2017. június 11., 19:34; Megválaszolva: 2017. június 13., 07:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó