• Limfóma?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Én vagyok az a sràc,aki koràbban többször kérdezett!Még mindig megvannak a nyirokcsomó duzzanatok,de nem nőttek.Màr 8 hónapja megvannak.Baràtnőmnek is jöttek ki Decemberben,azóta neki is megvannak.Tovàbbra is mobilisek;àltalàban nem fàjnak,néha picit talàn.A bal torokmandulàm is nagyobb mindig.Nem izzadok,nagy étvàgyam van,híztam is vagy 7-8 kilót az elmúlt fél évben.Októberben voltam orvosnàl utoljàra,de ezt meg is írtam akkor,szerológiàt is csinàltak,de nem Ebv és nem CMV fertőzés.Jól érzem magamat,nem vagyok fáradékony,tehàt csak a csomók vannak,meg pici apró piros kiütések a mellkasomon,amik 1-2 nap alatt elmúlnak,nem viszketnek,nem fàjnak.Ön szerint ez lehet valamilyem daganatos betegség,vagy inkàbb valami vírus,és ezért jött ki baràtnőmnél is az a pàr darab csomó?

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! Még mindig nem gondolom, hogy limfóma, főleg párhuzamosan mindkettejüknél. Igen feltehetően fertőzéses eredetű lehet. Remélem nem nagyon nyomkodja a nyirokcsomókat, nem jó.


        Kérdés: 2017. május 01., 06:46; Megválaszolva: 2017. május 01., 20:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: