• Trombocitaertek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot mar multkor jeleztem maguknak kerdesbe azota voltam haziorvosnal o beutalt hematologiara de csak majus 3 ra kaptam idopontot es picit aggodom 103 a trombocitaszamom osszes tobbi ertekem jo de mondta orvos vizsgaltassuk ki mi okozhatja ezt az alacsony erteket lehet leukemia v daganat is?elore is koszonom

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a thrombocyta témában

        Kedves Levélíró! Emlékszem a levelére. Teljesen jó időpont a május 3. A daganat vagy leukémia más laboreltérést is okoz. És mint irtam inkább immun eredetet zárnék ki.


        Kérdés: 2017. április 12., 14:13; Megválaszolva: 2017. április 15., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: