• Tro!bocita ertek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot az lenne kerdesem hogy most voltam verveteln trombicitaszamom alacsony 103 thr- terf/ atlag magas 13.6 ez mire utal v sok az elteres?

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a thrombocyta témában

        Kedves kérdező! Pár hét múlva meg lehetne ismételni. Nem csak egy fertőzés következménye volt-e. Egyébként életkorában inkább immun eredet merül fel. MEnjen el belgyógyászhoz, ha nem lett volna egy új labor eredménnyel.


        Kérdés: 2017. április 07., 14:39; Megválaszolva: 2017. április 11., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: