• Lehet ez leukémia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Amit tudni kell rólam minden apróbb tünet után az internetet bújom! Nem történt ez most sem másképp! 24 éves fiú vagyok. Körülbelül 2 hónapja vettem észre hogy vérzik az ínyem ha megnyomom vagy nagyon ritkán magától is de leginkább fogmosáskor! Fogorvosnál voltam azt mondta a lepedék miatt bevan gyulladva az íny,de nem is igazán törődött vele. Aztán valamelyik nap észrevettem fáj a bal vállam, mostmár néha a jobb kezem is és itt ott az izmom is. Utánna olvastam és rábukkantam a leukémia tüneteire. Nagyon aggódom. Természetesen fogom magam és elmegyek vele orvoshoz csak szeretném addig is kikérni a véleményét. Hőemelkedés? lehet azom is van, reggel általában mindig 36.4 viszont most hogy utánna olvastam a tüneteknek és beparáztattam magam rögtön meg is mértem és 37,1 et mutat a lázmérő. Betegnek és fáradékonyabbnak nem érzem magam. Januárban volt egy artoszkópiás térd műtétem a seb szépen meggyógyult szinte már alig látszik, sajnos akkor vérvétel nem volt. Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a ínyvérzés témában

        Kedves Levélíró! Nem hinném. De egyszerű, ha csináltat egy vérkép vizsgálatot háziorvosánál. Hőmérsékletet ok nélkül nem méregetnék, a leukémiának nincs csak max lázzal járó formája. A kéz és vállfájdalom szintén nem fér bele. Az ínyvérzést lehet megnézni de az is lehet valóban a fogász véleménye szerint.


        Kérdés: 2017. március 09., 14:49; Megválaszolva: 2017. március 14., 06:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: