• éjszakai izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! 6 éve tart nálam az erős éjszakai izzadás .Van hogy menstruáció eőtti héten, máskor pedig attól függetlenül is többször jelentkezik,akár hetekig is.Esetleg lehet limfómáról szó ami nem derült ki azóta sem?más panaszom nincsen ,időszakosan szokott a mellkasomon vörös viszkető foltok megjelenni amik elmúlnak magától.Amit észrevettem még hogy amikor előjön az éjjeli izzadásos napok mindig zavaró álmmaim vannak és mindig emlékszem rájuk. Háziorvosnál voltam már többször igazából nem küldött sehova további vizsgálatra,Vérképem rendben van,Tudna nekem tanácsot adni ?Igazából az aggaszt hogy olvastam hogy limfómák is okozhatnak ilyen tüneteket, és nem tudom hogy esetleg hematológust fellehet keresni ilyen panasszal? Köszönöm szépen 24 éves nő.Köszönöm a segítségét.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a éjszakai izzadás? témában

        Kedves Levélíró! Nem hiszem, hogy limfóma, mert az nem lappang hat évig szerencsére. Megnyugtatásra lehet egy vérkép és mellkas röntgen, hasi ultrahang, ha a háziorvossal megbeszéli, de nem kellene limfómától tartani. Esetleg pajzsmirigy funkciót meg lehet még nézni.


        Kérdés: 2017. március 08., 19:57; Megválaszolva: 2017. március 08., 20:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: