• Alacsony mpv szám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! Utóbbi 2 évi vérvétel alkalmával az MPV számom alacsony! Referencia érték 9-től van, nekem 5! Kérdésem az lenne további vizsgalatokra van-e szükség és mitől lehet alacsony! Hematologiai betegségemrol nem tudok! Köszönettel Farkas Regina

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a alacsony mpv témában

        Kedves Regina! Ha a thrombocyta szám rendben akkor nincs jelentősége. Ha az is alacsonyabb lenne azt kell kivizsgálni, az mpv önmagában nem értékelendő. Elvileg nőknél a ciklus is befolyásolja az értékét.


        Kérdés: 2017. február 12., 11:28; Megválaszolva: 2017. február 12., 16:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: