• Alacsony fehérvérsejt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A laboratóriumi eredmények láttán megijedtem ugyanis ilyen alacsony még soha nem volt a fehérvérsejt szám, igaz ugyan, hogy mindig is az alsó határértéken mozgott: 3720 G/l. Az alkotórészek aránya NEU 25,2%, EOS 3,1%, BASO 2,6%, MONO 8,8%, LY 60,3%. Érdeklődnék, hogy hova érdemes fordulnom, milyen további vizsgálatok szükségesek, hogyan lehet javítani ezen az értékeken? Mostanában nem voltam komolyabban beteg, nem voltam megfázva, nem voltam influenzás se. 5 hete diétázom - 2hétig Turbo diéta, utána káposztaleves kapszula. 17után semmit nem eszem, délután csak gyümölcs, és kb. 1000Kcal a napi bevitel. Napi 2,5/3liter szénsavmentes ásványvizet iszom.

        Dr. Veress Dóra válasza a vérkép, fehérvérsejt témában

        Kedves Asszonyom! Nincs oka aggódni, különösen, ha mindig alacsony értéken mozgott a fehérvérsejt száma. Az ön által említett érték alig alacsonyabb, mint a normál tartomány alsó határa, ami csak tájékoztató jellegű érték, tehát nem jelent semmi problémát, ha átlépi azt.


        Kérdés: 2012. március 10., 13:51; Megválaszolva: 2012. március 12., 22:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: