• Thrombocyta szám csökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 éve terhességem alatt a labor eredményemen felfigyeltünk az alacsony thrombocyta értékre. 150-400 helyett mindig a minimum alatt volt, sőt egy alkalommal 90-re csökkent. Később utánanéztem korábbi leleteknek és terhesség előtt is alacsony volt. Most ismét terhesség alatti vizsgálat alapján megint alacsony. Most 114. 20 hónapos korom óta asthmás vagyok, ekcémával. Mi okozhatja ezt az évek óta tartó alacsony thrombocyta szintet? És mit lehet tenni ellene? Milyen betegségekre utalhat? Van-e természetes mód a javítására? Köszönöm előre is válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony trombocytaszám témában

        Kedves Kérdező! Számos oka lehet a trombocyta szám csökkenésének. Okozhatja csökkent termelés, immunológiai ok, gyógyszermellékhatás, nagyobb lép, stb. Hematológiai kivizsgálás indokolt, ide kérjen beutalót!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 24., 21:27; Megválaszolva: 2011. november 28., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: