• Csíipőprotézis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Csípőprotézisre vagyok előjegyezve februárra.Kérdésem az lenne mekkora a kockázat,mivel túlsúlyos vagyok,a vérképem sem igazán jó,a trombocita számom sok.Most a Litalir kapszulát szedem heti 9 -et.Így most jó a trombocita számom.A hematológus azt mondta ilyen vérképpel nem igazán ajánlja, szövődmények léphetnek fel.A combcsont a medence csontba van,nagyon fáj ha járok, de néha pihenésben is.Műtéten kívül van e más lehetőség?Fogynom kell 10 kg ot februárig. Ön szerin ez segíthet? 160 cm vagyok és 94 kg.Tisztelettel Marcsi

        Dr. Váróczy László PhD válasza a hematológia témában

        Tisztelt Érdeklődő! A Litalir és a Trexan szedése is valóban növeli a műtéti szövődmények, elsősorban a fertőzések kockázatát. Ezt Önnek és az operáló orvosnak közösen kell mérlegelniük. A fogyás valóban több szempontból is szerencsés lenne: tehermentesíti a csípőízületét, valamint csökken a műtét utáni trombózis veszélye.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. november 08., 12:29; Megválaszolva: 2011. november 12., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: