• Kétségbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr A kisfiam 19 hónapos és még nem akar önállóan járni. Mikor két kézzel vezetem jól megy, ha egy kézzel vezetem van amikor biztosat lép és van amikor inog ide-oda. Ágy mellett vagy bármi más mellet elmegy, amibe tud kapaszkodni, de mihelyt észreveszi, hogy nincs miben kapaszkodni leül és elmászik a célpontig. Van úgyhogy egy pár másodpercig megáll önállóan, de ül is le mindjárt. Van úgyhogy csalom és 2-3 lépést megtesz felém de rögtön ki is kell fogjam, mert mintha elveszítené az egyensúlyt megtántorodik. A családorvos azt mondja, hogy lusta, de én nagyon aggódóm, mert telnek a hónapok és nem haladtunk előre. Ez a nagy fájdalmam mellé lenne még egy problémám, úgy egy hete nagyon sikítozik, szinte nem tudok semmit csinálni, folyton j0n mellém és fogja a nadrágom vagy nyújtsa a kezét, hogy vegyem fel. Beszélni sem akar csak az ő nyelvén. Nagyon el vagyok keseredve, naponta sírok, hogy vajon mi lesz a kisfiammal, se nem jár, se nem beszél? Hallani hall mert figyel rám ha hozzá szólok. Nagyon félek, hogy valami komoly baja van a kisfiamnak. Mit tegyek? Hova kellene vigyem a kisfiamat? Előre is köszönöm válaszát, EGY KÉTSÉGBEESETT ÉDESANYA

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgásfejlődés témában

        Kedves Édesanya! Kérjen beutalót gyermek neurológushoz, érdemes megmutatnia szakembernek a gyermeket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 04., 21:52; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: