• magas ck érték

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        11 hónapos kisfiamnál harmadszorra is magas ck értéket adott a laborvizsgálat.Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.Ez utalhat valami betegségre?

        Dr. Molnár Anna válasza a magas CK témában

        Kedves kérdező! Mennyire "magas" a CK érték?! Lehet, hogy az Ön által magasabbnak ítélt érték nem kóros, de utalhat fertőzésre, illetve izom-eredetű betegségre is! Konzultáljon kezelőorvosukkal!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 21:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: