• ejjeli eves 18 honaposan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom, a gondunk 18 honapos kisfiunkkal van, aki meg mindig ellel taplalkozik, tapszert kap, mar 6 hos koratol elvalasztotta sajat magat a cicitol, egyszeruen nem akart tobbet szopizni :( Egyszerre alkalmankent 120 ml. tejcsit iszik meg, legfennebb 150-et, mar tobb , mint fel eve probalkozunk mindenfele modszerrel az ejjeli eves ellen, teaztattuk, de kb. 1 ora mulva mar csak a tejet volt hajlando meginni, most ott tartunk,h. tea nem is kell, addig sir, amig tejet kap, majd ahogy megitta az adagjat, szepen visszaalszik. Ugy tunik,h. o 3 orankent ehes lesz, m. amint jollakott nincs semmi gond. Lehet,h. gyors az anyagcsere, ezert ehes ejjel is? Labor rendben, sulya 9kg, 2350-el szuletett Van valami eljaras ez ellen vagy magatol kimaradaz eves , adhatom nyugodt szivvel a tejet?

        Dr. Molnár Anna válasza a csecsemő táplálás témában

        Kedves kérdező! Amennyiben gyermeke laborjai rendben vannak (nincs vashiányos vérszegénysége), akkor a tej fogyasztását nem kell csökkenteni. Az éjjeli evést, bőségesebb esti táplálékkal tudja "kivédeni".


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 11:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: