• Kamilla tea, székrekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot.lenne még 1 olyan kérdésem hogy: a gyerekem 2-3 naponta kakil azaz szerintem ritkán van széklete s sürün fájj a hasa.lehet e neki gyenge kamilla teát adni neki?védőnő azért nem ajálota mert több lesz a kaki meg többször pukizik.szerintem ez nem gond...köszönöm előre is a válaszát

        Dr. Molnár Anna válasza a ritka széklet témában

        Kedves Kérdező! Kérdéséből hiányzik, hogy gyermeke mennyi idős, és hogy a 2-3 napona ürített széklet milyen mennyiségű, illetve állagú. Hasfájását nem csak a 2-3 naponta ürített széklet okozhatja, ez akár normális is lehet! A kamilla teának (ha nem nagy mennyiségben adják és nem veszi el a "helyet" az ételtől) nincsen káros hatása!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 11:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: