• Növekedési fájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kisfiam csontjai és izmai állandóan fájnak. Mozgás közben ropognak az ízületei. Minden nap kap multivitamint és kalciumot. Lehet ez csak sima növekedési fájdalom, vagy célszerűbb lenne inkább orvoshoz vinni alaposabb kivizsgálásra?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a növekedés témában

        Kedves Kérdező! Egy rutinvizsgálat feltétlenül javasolt annak eldöntésére, hogy felmerül-e kóros folyamat lehetősége?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 18:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: