• napszúrás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorok! 11 éves lányom mamával nyaralt,füvet nyírtak.Egy idő után a lányomnak zsibadt 2 ujja és a nyelve? ezután a feje fájt nagyon(elmondása szerint úgy amikor agyrázkodása volt tavaly).Később a hasa fájt.Napszúrást kaphatott?Vagy más? Köszönettel egy anyuka

        Dr. Molnár Anna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Tűző napon történő tartózkodást követően észlelt fejfájás, szédülés, hányás utalhat napszúrásra. A nyelvzsibbadás, két ujj zsibbadása semmilyen "betegségre" nem specifikus tünet. Panaszok fokozódása vagy tartós fennállása esetén keressék fel házi gyermekorvosukat!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 21:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: