• Van egy 1hetes kisbabánk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kezit csokolom draga doktorno aparomnak 1hete születet egykis lanyunk2kilo10tekavalllett es nagyon beteg a szolnoki hetenyi geza korhazba van ki vizsgakas alatvan de nagyon keves informacit kaptunk rola csak anyit montak a kis lanyrol hogy a vére meg sürüsödött nagyon meg lecsökenta suja 1800gramra ez ezelött 4 napjavolt meg valami fertözesalatvan akis lany.denekünk ezelött 1honapal a szontak utra hangon hogy nicsen semibaja nagyon egesseges nagyon szepen fejlödik ababa , akor mitöl lett betega kislany haz utrahangon nem volt baja .szerintem orvosi mulasztas naka jele vana dologban ?es egy hete brobaljak visza alitanii a véret akis lanynak de nem mondanak semit rola hogy vane valtozas vagy nicsen semi informaciot nem adnak rola,.: meg amsik az hogy a parommal nagyon meg alazoan beszelnek vele mert felig roma az orvosok mega növerekis ezek az anöverek megsertiaz emberi jogokat ugyerzem hogy ne tisztelik aromakat jo megertem hogy vanak akik nem szeretika romakat de ök azé orvosok hogy gyogyithasanak es ne itejenekel senik megne kezejekugy mitha kisebrendü lenylene ,...,: . netsseg draga doktornö haragudni de maguknais van faj meg külömbösztetes: vagy csak szolnokon? köszönöm hogy meg irhatam eszt maganak nagyon varoma válaszat köszönöm kez csokom

        Dr. Balogh Andrea válasza a újszülött témában

        Kedves Kérdező! A kislánya betegségéről a leírtak alapján mivel nagyon keveset tudott írni nem tudok mit mondani. Betegség nem csak az édesanya hasában léphetett fel hanem kint mikor már megszületett. Ugyanakkor az ultrahang sok mindent nem mutat ki a fertőzéseket például nem. Én nem gondolkodnék orvosi műhibában inkább azt tanácsolom, hogy minél többet érdeklődjenek és kérdezzék meg az orvosokat, nővéreket őszintén hogy mit gondolnak a kislányuk állapotáról. Ők is emberek, túlterheltek de úgy gondolom az őszinte aggódó kérdés elöl senki sem tér ki. A faji megkülönböztetéssel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy minden beteg beteg nemtől és fajtól függetlenül, nem számít, hogy a beteg hova tartozik az számít, hogy beteg és hogy segítsek. Ehhez többet a részemről nem tudok hozzászólni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. július 14., 13:56; Megválaszolva: 2011. július 15., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: