• Mi van a kisfiammal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr/Nő! KIsfiam (19 hónapos) a másfél éves védőoltása óta teljesen megváltozott. Voltunk már vele nem egy orvosnál, de igazából senki nem mond semmit. Vérvételen voltunk vele, az eredmény alapján vírusfertőzés! Mit tehetnék vírusfertőzés esetén?Gyógyszert nem kapott, csak várjuk a gyógyulást. Az utóbbi időben többször hányt is. Úgy tűnik mintha a gyomra sem működne rendesen, mert nem nagyon tud büfizni. Állapota változékony. Mit tehetnék? Mit adjak neki, amitől rendbe jön? Kérem segítsen, teljesen tehetetlen vagyok.

        Dr. Balogh Andrea válasza a hányás témában

        Kedves Kérdező! Sokat segített volna ha leírja a konkrét tüneteket akkor hatékonyabban tudnék segíteni. A 18 hónapos korban adott oltást már korábban is kapják a babák így ez számára nem egy új oltás tehát nem gondolom, hogy az oltás által kiváltott reakcióról lenne szó. Vírusfertőzésre nagyon jó az Oscillococcinum 2x1 tubussal illetve receptköteles készítmény az Isoprinosine szirup mely szintén hatékony. Esetleg probiotikum adásával is érdemes megpróbálkozni mely az immunrendszert erősíti pl.: a Protexin Restore napi 1 tasakkal. Mielőbbi gyógyulást kívánok! Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. július 09., 17:46; Megválaszolva: 2011. július 12., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: