• Meg lehet állapitani 2 hónapos csecsemőnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Szeretném tudni hogy megállapitható-e 2 hónapos csecsemönél hogy halmozottan fogyatékos és milyen terápia szükséges a továbbiakban a fejlesztésében?és hol található ilyen intézmény Somogy megyében? Válaszát elöre is köszönöm tisztelettel:V.Ferencné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Bizonyos betegségek már két hónapos korban diagnosztizálhatóak, más betegségekre később derül csak fény, tehát kérdésére pontos választ adni nem lehet. Mivel nem tudom, hogy pontosan milyen károsodásokra gondol, azt javaslom, hogy a gyermek háziorvosával konzultáljon, és a gyermek betegségének megfelelő beutalót ő fog tudni adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 10., 19:08; Megválaszolva: 2011. június 13., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: