• Elhuzodo hasmenes es rosszkedv fel eves babanal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/No! a panaszom a kovetkezo lenne,kisfiam most lesz fel eves.2 honappal ezelott egy csupamosoly edes baba volt,aki mindig jokedvu,mindenkire mosolyog,5 hetes kora ota atalussza az ejszakat. Viszont nem tudom mi tortent vele 2 honapja. :( hetfotol-vasarnapig,ebredestol-lefekvesig allandoan rinyal. Direkt nem ugy irtam,hogy sir,mert ez nem az az igazi babasiras,joval inkabb nyuglodes.. 5 percet sincs el maganak,se fekve,se olben,se egyedul,de meg ugysem,ha jatszok vele. Ha viszem magammal mindenhova a hordozoba,akkor is 5 perc utan megy a siras. Raadasul mostmar ejszaka is kezdi. Itt van pl a ma ejszaka. Hajnal 3/4 2 kor felkelt rinyalt..porog-forog a kisagyban,nem hajlando visszaaludni. Cumit beteszem,3 perc csond,kikopi,siras megy tovabb. Aztan vegul kivettem,mondom megetetem,ivott 3 kortyot,rinyal tovabb..viszatettem a kisagyba,utana visszaaludt. Raadasul ez meg egy jo ejszaka volt,mert ujabban minimum 3x-4x felkel. Lenyeg a lenyeg,nem tudom miert fordult igy ki magabol es fogalmam nincs,hogy mit kene vele csinalni.Tovabba mar eleg regota folyamatos hasmenese van,1heten talan 1x nem hig a szeklete.

        Dr. Molnár Anna válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Gyermeke biztosan nem ok nélkül nyűgösebb, ahogy Ön fogalmazott "rinyál"! Életkori sajátosság a fogzás, mely kifejezett fájdalommal járhat, és ezt gyakran kíséri lazább székletürítés is! Esetlegesen más okból fennálló hasmenés esetén hasi panaszok, görcsök miatt is lehet nyűgösebb a baba! Amennyiben "nem tetszik" gyermeke viselkedése, gyermekszakorvosi vizsgálat javasolt!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. június 10., 13:42; Megválaszolva: 2011. június 11., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: