• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kislányom 7éves Kb egy hónapja lázzal köhögéssel kezdődött a betegség amire kapott Augmentint később zinnat tablettát köptetőt ,höhögés csillapítót,a láz elmúlt de a csúnya rekedt fullasztó köhögés megmaradt. A tüdeje tiszta ,az arcüregét megröggenezték,nincs arcüreg gyulladása,Jelenleg sinecod szirupot kap Bioparox spayt Fenistil cseppet és Calciumot kap!szeretném megkérdezni hova fordulhatok vele. Már több orvosnál is jártunk.Köszönöm Szabó Anna

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a köhögés témában

        Kedves Anya! Érdemes lene gyermektüdőgyógyászhoz elvinnie kislányát, ha már több, feltételezhetően nem specialistánál jártak. Látatlanban nem igazán lehet diagnózist és kezelést mondani, de el tudom képzelni, hogy a jelenlegi kezelés mellett egy speciális, "steroid lökéskúra" lehetne a megoldás.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. május 12., 10:17; Megválaszolva: 2011. május 14., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: