• Pajzsmirigy probléma, pánik roham ...?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        14 éves fiamnak az utóbbi 2 hónapban háromszor fordultak elő az alábbi tünetei: Heves szívdobogás, remegés, erős izzadás, egy esetben erős hasgörcs, hányinger Mi lehet az oka milyen orvoshoz forduljak?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora szívverés témában

        Kedves Kérdező! A panaszoknak szervi és lelki oka egyaránt lehetséges. Javaslom, hogy a háziorvos segítségét kérjék, ő tud beutalót adni az illetékes szakrendelésekre, érdemes először kardiológiai vizsgálatra lemenni a gyerekkel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 03., 07:34; Megválaszolva: 2011. május 03., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: