• Szakvélemény kérés vérképről

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Szeretnék többet megtudni kislányom labor eredményéről, mert csak háziorvos látta.A leletei elég zavarosak és a legutóbbi eredményen a TSH szint 7,92.Az MCHC 366; LYMPH 65,2; RDW-SD 33; vizeletben a FVS 8; Laphámsejt 3; VVT 4; FVS 44/ul. Ez a harmadik laborvizsgálati eredményünk és a vizelet igen ingadozó értékű.Szeretném, ha esetleg 10 perc erejéig fogadni tudna bennünket egy szakorvos, május 1-ig, Pesten vagyunk a szüleimnél. Köszönettel: Illés Györgyi

        Dr. Balogh Andrea válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! A kislánya TSH értéke magasabb a kelleténél ami pajzsmirigy alulműködés jele illetve a vérben enyhén emelkedett a Lymphocyta szám ami kis vírusos fertőzésre utal. A vizelete normális ennyi sejt elfogadott a vizeletben. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. április 25., 19:04; Megválaszolva: 2011. április 27., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: