• Reggeli köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr no koszonom a valaszt. Meg lenne egy kerdesem Milyen koptetot lehetne adni n eki? Koszonom szepen. Kivanok KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET !! TISZTELETTEL ERDELYBOL MELINDA Előzmény: Van egy 5 eves kisfiam , nagyon sokat kohogot egy idobe. Vagy harom honapot nem volt semmi baj , most egy honapja meghult es azota nem akar helyre jonni. Ejszaka nem kohog egyet sem ,de reggel ahogy kinyitja a szemet egyfolytaba kohog es 2-3 at tusszent amig fel kel. miutan felkel egesznap 1-2 ha kohog. Voltunt tavaly allergologusnal azt mondtak por allergiaja is van . Ez lehet az allergiatol ? Egy aggodo anyuka Erdelybol. Nagyon szepen koszonom

        Dr. Balogh Andrea válasza a köhögés témában

        Kedves Melinda! Ambroxol vagy Prospan szirup nagyon jó hatású reggel és délután adja a gyermeknek estére már ne nehogy megköhögtesse. Ha alszik délután a kisfia akkor a délutáni adag gyógyszert is akkor adja amikor felébredt. Én is kívánok Mindnyájuknak áldott, szép ünnepet! Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. április 22., 06:34; Megválaszolva: 2011. április 24., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: