• Növéstől van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányom 4 éves és kb. fél éve 1 hónapba háromszor fájlalja a bal lábát, de olyan szinten, hogy nagyon sír és olyankor nurofent szoktam neki adni, attól elmúlik. A védőnő azt mondta, hogy ez a fájdalom a növéssel jár. Lehetséges, hogy alacsony a kálcium szintje és azért fájlalja? Kérem válaszoljon mielőbb! Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem tudjuk megmondani, hogy mi okozza a fájdalmat, az sem derült ki, hogy pontosan hol fáj a kislány lába. azt javaslom, hogy vigye el a háziorvoshoz a kislányt vizsgálatra, ha indokolt, akkor ő ortopédiai vizsgálatot kér.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 21., 19:55; Megválaszolva: 2011. április 23., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: