• Torticollis congenitalis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyhonapos kislanyomnal torticollis congenitalist fedeztek fel.Tobb orvost is felkerestem es azt mondtak hogy csak mutet utjan segithetnek rajta es minnel hamarabb el kell vegezni.Kerdesem a kovetkezo: mennyire kockazatos a mutet,mennyi idobe telik a gyogyulas es biztos e a teljes gyogyulas¨

        Dr. Bogdán Aurél válasza a torticollis témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. A teljes gyógyulás várható, de csak a műtéttől. A gyógyulás időtartama is egyénfüggő. Általában 4 hét a műtétet követően, de ezt sok dolog módosíthatja. Pontos választ az operáló orvos fog tudni adni Önnek vizsgálat után.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. április 15., 16:04; Megválaszolva: 2011. április 17., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: