• Kislányom alsó ajka elkékül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányomnál nyugalmi állapotban is tachikardiát figyeltek meg egy egyhetes kórházi kezelés alkalmával - mellékesen . Ezt és a túlzott folyadékfogyasztását megfigyelve diabetes insipidus gyanúval további vizsgálatokra küldtek, ami még hátravan. Viszont egy ideje fizikai terhelés- pl szaladgálás - alatt megfigyelhető, hogy azonnal liláskék színű lesz a szája kislányomnak, és köhög is egyet -kettőt utána. Egyébként sokszor álmos, bágyadt és sápadt. Vashiányt, vérszegénységet a labor nem mutatott. Köszönettel.

        Dr. Balogh Andrea válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Ha részletes kardiológiai, pulmonológiai kivizsgálása nem volt még a kicsinek, akkor vigyék el, mert a szív illetve tüdő különböző betegségeinél előfordulhatnak az Ön által leírt tünetek. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. március 02., 14:55; Megválaszolva: 2011. március 05., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: