• A kislányom vizeletének labor vizsgálat eredménye.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vizelet fehérje negatív .Vizelet cukor negatív.Vizelet genny +++.Vizelet aceton negatív. Vizelet UBG normál.Vizelet ph 6,5 .Vizelet nitrit negatív .Vizelet vvt +. Vizelet üledék 60-80 fvs,2-3 vvt, 8-10 hámsejt. Ezek lettek a labor eredmények.Azt szeretném tudni,hogy jók-e és melyik eredmény mit jelent. Köszönöm a segítséget.

        Dr. Balogh Andrea válasza a vizelet témában

        Kedves Kérdező! A vizelet lelet alapján kislányának húgyúti fertőzése van, melyet antibiotikummal kell kezelni. A lelettel keressék meg háziorvosukat a gyógykezelés végett. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. február 22., 14:57; Megválaszolva: 2011. február 23., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: