• Magas láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Unokám 3-éves bölcsödébe "jár " sok sok kieséssel, mivel állandóan belázasodik 39,5-re megy a láza. Reggel sírva hagyom ott , pár óra mulva hívnak hogy lázas, nem tudom az okát mert nem beteg, nincs meg fázva, nem köhög, akkor mitől van .Haza viszem kap egy láz csillapítót és nincs több láz a következö bölcsödéig .. HÉTFÖN MÉG NINCS BAJ DE MÁR CSÜTÖRTÖK AKKOR ENNYI VOLT, NEM TUDOM KIHET FORDULHATNÉK ! HOVA VIGYÜK ŐT KÉREM ADJON TANÁCSOT, KÖSZÖNÖM.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a láz témában

        Kedves Kérdező! A kivizsgálás mindenképp indokolt, kezdje el a kivizsgálást a gyermekorvos, jó lenne vérkép, vizelet, illetve fül-orr-gégészet első lépésként.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 17., 17:22; Megválaszolva: 2011. február 20., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: