• Immunrendszer erősítése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van egy 2 éves kisfiam.Augusztustól Bölcsődébe jár.Októbertől folyamatosan beteg.2X volt hörgőgyulladása,1X arcüreggyulladása,Decemberben felszúrták a fülét,és folyamatosan folyik az orra.Szinte Antibiotikumon él,mert amikor abbahagyja a szedését,megint beteg.Broncho-Waxomot is szed(30napig szedte,most 30 nap szüneteltetés,és utána 10naponként szedi majd megint),de ennek ellenére is állandó jelleggel folyik az orra.Az IgG-je 5,33.Allergia tesztet nem csináltak nála.Mit tegyek?Hova vigyem?Előre is köszönöm!Üdvözlettel:Paluch Mónika

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a immunerősítés témában

        Kedves KÉrdező! A tünetei nagy valószínűséggel nem immunhiánnyal függnek össze, egyszerűen a "szokáksos" közösségi megbetegedések.Kvizsgálás immunológiai rendelésen lehetséges, de allergiatesztnek nincs ilyen életkorban még értelme, ezért nem szoktuk javasolni. Amit ki lehetne még próbálni, echináceát adni neki, amit a Béres és a Jus Narin termékekben is meg lehet találni.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. február 01., 08:41; Megválaszolva: 2011. február 02., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: