• Kislányom köhögésének az oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányom már lassan 1 hónapja köhög,1 hétig volt kórházba mert a köhögés odáig fajult,hogy nem kapott lebegőt(fulladt),hozzáteszem én is és a férjem is asztmásak vagyunk mind a ketten.Kérdésem a következő lenne lehet,hogy nála igy fog kezdödni az asztma?Általában száraz köhögése van és van,hogy nem köhög egész nap és van,hogy egyfolytában köhög.Elég sok köhögéscsillapítót kipróbáltunk már pl:Ambroxol,Rhinatiol,legutóbb pedig Paxirasolt ir fel neki az orvosunk,de attól sem jobb még mindig csak köhög és ha sok a szaladgálás,mozgás akkor még jobban sajnos.De nem tilthatom meg egy nagy mozgásigényü 3 évestől,hogy ne szaladgáljon és ugráljon. Köszönöm szépen elöre is a válaszát,és remélem minnél hamarabb választ kapok:) Üdvözlettel :egy aggódó anyuka

        Dr. Molnár Anna válasza a köhögés témában

        Kedves Édesanya! Az asthma betegségre való hajlam valóban öröklődik. Ha az Ön 3 éves gyermekének ez volt az első fulladással járó epizódja, az asthma diagnózisa még nem állítható fel. Az elhúzódó köhögés hátterének felderítése céljából gyermek- pulmonológia ill allergológia/immunológia szakrendelés felkeresését javaslom!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2010. november 28., 15:35; Megválaszolva: 2010. december 13., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: