• Lehet baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kisfiam most 4 éves augusztusban kivették a manduláját mert sokat volt beteg és rá ment a mandulára.a betegeskedése még mindig meg maradt jelenleg 1 hónapja náthás és nagyon köhög gyógyszereket szed folyamatosan de nem használ.És a bal tüdején halható valami de az orvosunk igazából csak ennyit mondott.A nagypapája tüdő rákos volt az apukája tüdő embóliás.A körzeti orvosunk nem küld semmilyen kivizsgálásra. A kérdésem pedig hogy lehet-e ennyi betegségtől és a családi háttértől valami baja a tüdejének. Válaszát köszönöm.

        Dr. Balogh Andrea válasza a köhögés témában

        Kedves Kérdező! Komolyabb betegségre nem gondolnék, inkább csak valami kis váladékot hallhatott orvosuk úgy gondolom. Az ilyen komolyabb betegségek általában a felnőtt kort érintik és ha orvosuk bármi ilyenre gyanakodna biztosan elküldte volna a kisfiút további vizsgálatokra. Javaslom, hogy próbáljanak meg egy kis immunerősítőt adni a kisfiúnak: Broncho-Vaxomot vagy Ribomunylt, ezt orvosuk tudja felírni receptre. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. november 04., 12:58; Megválaszolva: 2010. november 06., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: