• Étvágycsökkenés kiscsecsemőnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Kisfiam 36.héten 2500 grammal született. Szépen fejlődött, 2,5 hónaposan már 5000 g volt. Azóta azonaban semmit sem hízik szinte. Napi 10 got vagy még annyit sem. Hatszor /hétszer szopik 80-90got, ami kevesebb mint az eddigi 120g. Láthatóan nem lakik jól, mert utánna a kicsi kezecskéjét szopogatja, de a cici már nem kell neki. Tejem van, mert még ekkor is sokat tudok lefejni. Néhány alkalommal, nem minden székletében igen apró pici élénk piros pöttyök voltak. 2 esetleg 3 darab. Lehet vér? Mi okozhatja ezt? Válaszát köszönöm:egy anyuka köszönettel:

        Dr. Balogh Andrea válasza a csecsemő, táplálkozás témában

        Kedves Kérdező! Azt javaslom tegyenek félre egy ilyen pelenkát és mutassák meg gyermekorvosuknak, mert ez lehet fertőzés és táplálék allergia jele is. Ez okozhatja a súlymegállást is. Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. október 04., 10:15; Megválaszolva: 2010. október 06., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: