• Ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 40 hetes kismama vagyok, és a Babámnál a mai uh-n egy petefészekcisztát fedezett fel az orvos .37mm-es...aggódom miatta, de azt mondta , hogy felszívódhat magatól, miután megszuletik, és eltunnek az Anyai hormonok a szervezetébol. Legutóbb hétfon voltam uh-n és akkor egy masik Doktor azt mondta hogy a húgyholyagja van telítodve, a petefészke rendben van... ám eloszor O is petefészekcisztára gyanakodott, de aztan pisilt a Baba-állítólag,és azt mondta tutti a hólyag volt...hát akkor most kinek higyjek??? Ennyire ossze lehet keverni a belso szerveket??? Hát remélem tényleg csak a húgyhólyag volt telítodve... MIt gondol a Doktor Úr? KOszonom valaszát Gabriellka

        Dr. Boros Miklós válasza a cysta témában

        Tisztelt Kérdező! Aggodalomra semmi ok. A kicsi jól pisil és a petefészek cysta sem kíván semmilyen tennivalót. A szülés után majd történik a kicsinek egy ultrahang és ez lesz a döntő. A méhen belül ezt a két egymáshoz közeli szervet nehéz vizsgálni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. július 09., 20:29; Megválaszolva: 2010. július 11., 18:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: