• Ártalmas?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr/nő! 6 éves kisfiamnak a nyakán (hátulról a jobb oldalon a füle mögötti nyaki részen )van egy borsó nagyságu görcs.Már régebben is ott volt neki csak mintha kisebb lett volna. Ha forditja a nyakát szabad szemmel is jol látható ,nem fájtatja.Kérdésem az lenne hogy mennyire ártalmas ( veszélyes) ez és hová forduljunk vele?Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki csomók témában

        Kedves Aggódó Anyuka!


        Nehéz vizsgálat nélkül a leírt elváltozás veszélyességét megítélni. Legjobb, ha gyermek fül-orr-gégészeti szakrendelésen megmutatják szakorvosnak. A megjelenéshez beutaló nem szükséges.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 22:24:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: