• Vándor here

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kisfiamnak a 4-éves vizsgálaton a jobb heréjét nem találta az orvos, nyomásra már a helyére került .Azóta rendszeresen figyelem és hol megvan hol pedig úgy össze van húzodva a kis zacsija ,hogy lehetetlen kitapintani. A   kérdésem az lenne ,hogy ez ebben a korban természetes dolog-e?Az injekció kúra  vagy műtét  helyett van -e más mególdás is?

        WEBBeteg szakértő válasza a ingahere témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Az úgynevezett ingahere gyakori veleszületett jelenség. Nincs szükség gyógyszeres beavatkozásra, csak megfigyelést igényel, pubertás korban a here rögzülni fog a zacskóban.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 09:03:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! A Gaba-aminosav hatásairól szeretnék kérdezni! 7 éves Kisfiam nagyon rossz alvó, egészen pontosan nehezen alszik el, de ha elaludt végre már jól alszik. Képes éjjel 11-fél 12ig is fent maradni, mert ő nem álmos. Olvastam a...
        Tisztelt Doktornő! 16 éves fiam 4 éve szenved visszatérő hasi görcsöktől, melyeket szél, és olykor hasmenés kísér.A fájdalmat hányás ízű böfögés előzi meg, ami általában reggel jelentkezik, a fájdalom pedig 1-2 órával utána. A...