• Hányinger stb...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt "WEBBeteg"!

        Az 5 éves kisfiunknak 3hete folyamatosan hányingere,fejfájása, arc zsibbadása van.

        A háziorvos espumisant, később 2xfél Dipankrin-t írt fel neki, egyik sem használt.

        Infrás vizsgálaton ajánlották, hogy csináltassunk ételalergia vizsgálatot.

        Nagy nehezen kaptunk beutalót a Heim Pál Kórházba GOR és Ételallergia vizsgálatra.Telefonáltunk, 3hónap múlva tudnsk időpontot adni.

        Most kérünk egy másik beutalot ami befekvésre szól, hátha ágy üresedésekor előre tudnak minket venni.

        Nagyon nehezen bírjuk mi is, és a gyemekünk is azt hogy egyszerüen nem tudunk segíteni.

        Ami még nehezíti a dolgunkat, hogy a kisfiunk cukorbeteg 1,5éve.

        Önök hallotak-e már hasonló panaszokról, mi lehet a baj?

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger, fejfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenekelőtt javaslom, hogy keressenek fel egy gyerekideggyógyászt, illetve érdemes lenne fül-orr-gégésszel (arcüreggyulladás?), fogásszal megnézettetni a kicsit. De érdemes lenne a gyerekideggyógyásszal kezdeni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 22:15:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: