• Koszmós fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor!

        Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz,h ha a 3 hónapos kisfiam fejbőréről rendszeres kezeléssel is alig akar eltávolodni a koszmo mitévő legyek??

        Vettünk neki babe koszmo elleni sampont azzal mosom a haját,előtte fehér vazelint tanácsolt a gyerekorvosunk,h dörgöljük be vele a buksiját,haggyuk rajta pár percig,aztán mossuk meg a haját azzal a BABE koszmos samponnal,és el kell neki mulni.

        Na én ezt hetente egyszer megcsinálom neki,közbe a fürdővízbe szoktam körkörösen babafésűvel is leszedni a koszmot,rengeteg lejön de még mindig van a fején!Ön szerint mitévők legyünk???Mi a legmegfelelőbb,leghatékonyabb cselekvés,h megszűnjön végleg a fejéről ez az erőszakos koszmo???Félek,h kihullik a haja a koszmótól ha nincs rendszeresen kezelve,de hányszor kell hetente,h ne ártsak az állandó hajmossással sem??3hónapos gyereknek nem lehet hetente 2 x a haját mosni,vagy lehet???????kérem tisztelettel,h segítsen!!!

        köszönettel,

        Darányi Ivett

        WEBBeteg szakértő válasza a koszmó témában

        Kedves Kérdező!

        A hydrophyl nonionicumos fürdetőkrémmel, amit gondolom használnak, mert 1 év alatt csak ezt javasoljuk mossa meg minden nap a baba haját. Tegyen belőle a benedvesített kezére, majd mossa meg vele a kicsi buksiját. Ugyanakkor javaslom, hogy minden nap 2-3x kefélje át s kicsi fejbőrét, az ugyanis a hajhagymák vérellátását serkenti, javítja.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 17:46:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: