• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 hónapos gyermekemnél 6 hónapja candidabetegséget áll. meg,egy hosszu lefolyásu hasmenéses betegség után.Betartjuk  az étkezési szabályokat,Protexin Restore-t kap,de nem akar helyrejönni.Vettünk fagyasztott anyatejet annak reményében,hogy az majd helyrehozza.A panaszok csökkentek,a kérdésem az lenne,meddig célszerü adni az anyatejet?napi fél litert iszik meg..kb egy hónapja kapja.

        Köszönöm,

        P.Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a candida témában

        Tisztelt Kérdező!

        Gondolom a tejet anyatejgyűjtő állomásról hozzák. Javaslom, hogy 1 éves koráig ha megtehetik adják a babának, de a teljes gyógyulás után 2 hónapig javaslom az adását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 14:57:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: