• Kislányom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr!Kislányom március 3-án úgy jött haza az iskolából,hogy fáj a hasa.CSütörtökön orvoshoz mentünk vele.A doktonő semmit nem talált nála.Tegnap veset olvastattam vele.Másfél óra hiszti után nagy nehezzen elolvasta.Éjjel Felébredt,hogy megint fáj a hasa.Reggel 5-kor már hányt is,de csak tiszta folyadékot.Már arra gondoltunk,hogy pszihologus segítségét fogjuk kérni.ŐN mit javasol ,mert már nagyon tanácstalanok vagyunk? Segítségét köszönöm. Tisztelettel:MIKLOVICZNÉ KRISZTi

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás témában

        Kedves Anyuka!

        Lehet, hogy pszichés tényezők okozzák a hasfájást, nem kizárt. De előtte mindenképpen ki kellene zárni, hogy nincs-e szervi eltérés mögötte. Egy hasi utlrahangot, vérvételt, széklettenyésztést érdemes lenne elvégezni a kislánynál.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 11:50:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: