• Gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10 hetes kisfiam klion tablettát, normaflórt, espumisant, valamint lactose tablettát szed 2 hete. orvosa szerint kb 5 hónapos koráig szüksége lesz a lactose tablettára, a klionra is kúraszerűen.Hasi uh, történt, más vizsgálat nem. Kérdésem az lenne,hogy indokolt e ez a sok gyógyszer, valamint milyen előzetes vizsgálatok szükségesek e gyógyszeres kezelés megállapításához, illetve fenntartásához?

        WEBBeteg szakértő válasza a gomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az az igazság, hogy leveléből nagyon kevés derül ki, mondhatnám semmi. Nem tudom mi a kicsi panasza, miért írta fel orvosa a gyógyszereket, így érdemben válaszolni sem tudok. Kérjem írja meg miért fordultak orvoshoz, mik a panaszok, milyen jellegű, milyen súlyosságú. Normális volt e a születése és főleg az azt követő időszak. Már a kórházban is volt valami gond a születés után?

        Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-07 12:05:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: