• Multivitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó! Lányom idén lesz tíz éves.Az óvodában nagyon sűrűn volt beteg,mára kicsit javult a helyzet.Második éve Immuno Kid multivitamint szed a járványos téli időszakokban,és úgy látom ritkábban van "megfázva",ill. a hányós-hasmenős vírusok is könnyebb lefolyásúak nála.(Ezekkel régebben minden évben infúziós kezelésen kötöttünk ki valamelyik kórházban.) Az érdekelne meddig célszerű folyamatosan adni neki a vitamint,milyen időközönként kell szünetet tartani a szedésben,és mennyi időre kell olyankor leállítani? Válaszát köszönöm szépen! Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a vitaminok témában

        Tisztelt Kérdező!

        A téli időszakban 3 hónapig végig adható utána viszont érdemes szünetet tartani. Ha nagyon muszáj szednie ősszel is, akkor max. még egy havi adagot javaslok többet nem. Az év többi időszakában nem javaslok vitaminszedést.

        Tisztelettel: 

         

         Dr. Balogh Andrea   gyermekorvos

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 22:53:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: