• Rossz étkü gyerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        6 éves kisfijam nagyon keveset eszik vannak napok mikor szinte semmit akármit főzök, vagy adok neki nem hajlando semmit megenni olyan keveset eszik sokszor nem tudom mibő él egész nap.A közérzete jó nem is beteges de nagyon sovány 125 cm magas és 20 kg.A háziorvosa szerint ilyen alkat.Én ezt nem hiszem mert ha enne de mégsem hizna akkor alkati kérdésnek lehetne mondható de szerintem igy nem.Már sokféle vitamint kipróbáltam a Bérestől az Immuno kid-ig mindent de egyiknek sincs hatása.Kérem ajánljon valami étvány csinálót lehetőleg amit recept nélkül lehet kapni de ha nem az sem baj megpróbálom kérni az orvosátol bár ő nagyon ellenzi ezeket a dolgokat mert már kértem tőle és nem irt semmit azt mondta eszik ő annyit amennyi kell neki.Ha létezik olyan étvágygerjesztő ami 6 éves korban szedhető kérem irja meg.

        Köszönöm előre válaszát! Egy aggodó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a étvágytalanság témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenekelőtt ki kellene nyomozni miért eszik ilyen keveset kisfiú. Nem tudom volt e már kivizsgálása, ha nem akkor mindenképpen kellene. Ha túl van már ezeken, akkor van egy Peritol nevű szirup, amit gyermekorvos írhat fel és sokszor meghozza a gyerekek étvágyát.

        Tisztelettel: 

         Dr. Balogh Andrea   gyermekorvos

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-26 16:32:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: